Helaas, het is niet meer mogelijk om de opname te bekijken.

Anne, Werken met jou klinkt geweldig.

INSPIRE ME CHALLENGE ME
CALL ME

 

Klanten en relaties over werken met Anne Quaars

Anne is ZEER inspirerend in haar vak. Met haar sprankelende persoonlijkheid daagt ze mensen uit tot grootse en moedige acties.

(Laura Babeliowsky, coachte Anne)

Anne is de eerste die me consequent laat intappen op de beste versie van mezelf. Ze maakt ideeën in me wakker waar ik een jaar geleden nog niet eens over DURFDE na te denken

Mariska Ruissen, transformatiecoach 

Anne is een wandelende ideeënmachine. Kritisch en meedenkend.

En supergoed met woorden. Soms komt ze -totaal onverwacht & in het moment- met woorden en zinnen waarvan ik denk: wáár háál je ze vandáán?!”

Rachelle Blok, funnelmarketeer & tevens eigenaar van Leer Emailmarketin 

 

“In ’t derde kwartaal verdubbelde ik de hele omzet van het jaar daarvoor!  Ik ben trots op mezelf, dat ik leiderschap heb gepakt en ging staan voor de groei en mogelijkheden van mijn bedrijf.” 

Sabine Gelok, begeleidt moeders, School of Happiness

“Anne Fermont, bekend van Pink, behaalde in haar eerste jaar van onze samenwerking meteen een ton aan omzet. Dat was bijna een verdubbeling t.o.v. van het jaar daarvoor. En dat terwijl haar werkuren halveerden.

“Ik heb zoveel van jou geleerd. Echt, dank je wel”

Anne Fermont, Pink

Kim Hendriks-Horstman, bekend als Laywer of Attraction, behaalde in haar eerste jaar van de samenwerking al direct een omzet van een ton. Terwijl ze vlak daarvoor nog een baan in loondienst had.

“Anne heeft zoveel kwaliteiten. Sinds ik met haar ging werken, staat mijn business als een huis.”

Kim Hendriks-Horstman, Laywer of Attraction

Valerie Willemse, bekend als messaging specialist, behaalde in haar eerst maand van onze samenwerking direct al €25.000 aan omzet.

“Anne heeft het bizarre talent om iemand echt he-le-maal aan te zetten. En met resultaat.”

Valerie Willemse, messaging specialist

Miranda Schellevis, bekend als Brand Artist @ Studio Be Bold, verdiende binnen 6 dagen haar hele investering direct in één klap terug.

“Mijn prijzen zijn verdubbeld sinds ik met Anne ging werken. Ze leerde me dat de waarde van je product omhoog kan gaan zonder dat je daar iedere keer extra tijd aan kwijt bent. Hoe geniaal is dat?”

Miranda Schellevis, Brand Artist @ Studio Be Bold

“Ik ben nog nooit zo hard gegroeid sinds ik met Anne ging werken. Ze pusht me iedere keer om verder vooruit te komen” 

Anne Kluijfhout, coach voor ontwerpers

“Anne’s manier van coachen (prachen) zet je echt aan. Geeft energie. Ik voel me geprikkeld om mijn eigenheid en iets vernieuwends echt uit mezelf te halen. Om het op mijn manier te gaan doen. Er is een prachtig marketingidee ontstaan dat ik nu aan het realiseren ben.” 

Tamara Schvitz, expert in prenatale psychologie & kunstenares

“Miss Q is een Mastermind pur sang, haar feedback is outstanding en haar visie is groots. Anne kan alles bij elkaar komen en prikkelt al je zintuigen. Werken met Anne heeft mij een journal vol sterke teksten opgeleverd, mijn bedrijf is in no time door de rebranding gegaan en ik kan veel duidelijker richting geven aan de creative minds binnen mijn team. Ik kijk nu vanuit nog meer authenticiteit naar de concepten van mijn bedrijven en ‘out of the box denken’ in marketing is nu my middle name.”

Sandra Hollaar (serial entrepreneur, o.a. bekend van Miss Mindset)

“Ik denk iedere keer dat ik alle uithoeken van mijn brein wel gezien heb, tot Anne komt en er een soort Wonderland van maakt… Waar ik als een soort Alice doorheen mag lopen. Inclusief de bunnies en Mad Hatters op mijn pad.

Mijn bedrijfspagina is helemaal op zijn plaats gevallen. En ik snapte ineens het grotere geheel van alles wat ik voorheen als ‘losse’ dingen zag. Data & persoonlijke ontwikkeling. Eerder voelde dat gekunsteld, nu kwam ’t samen. Ik vond het echt fantastisch.” 

Mieke de Jong, marketeer

“Nog nooit (!!!) heeft iemand me zó verrast”

Godelieve Meeuwissen (bestseller auteur, Directiefluisteraar en leiderschapscoach)

Anne blew my mind. Hier kom je op ideeën die nergens anders opdoet!” 

Sandhya Santoe (Bedrijfskundige en business coach)

 “Een vrije space om te spelen met mijn stoutste ondernemersideeën. Mijn plannen konden eindelijk ontkiemen. Ik heb dankzij Anne mijn hele klantenreis uitgestippeld. Eindelijk!”

Saskia de Wal (kunstenares en mede-eigenaar Olivijn Haarlem en Olivijn Traiteur)

“Nu heb ik een bedrijf waardoor ik elke dag kwispelend naast mijn bedrijf sta. Van €25.000 omzet in 1 jaar naar €73.000 in 6 weken.”

Desiree Kolman, marketeer & business mentor

“Ik heb nooit een twijfel gehad over deze beslissing. Nooit. Je gaat namelijk harder werken doordat je deze investering doet. Ik voel me nu heel hard ondernemer!”

Monique Dol-Prins, personal trainer & begeleider

“Fantastisch. Bijzonder. Iets wat je bij geen en-ke-le andere coach kan krijgen. Ik heb mijn eigen ‘hartenreis’ helemaal kunnen vormgeven. Ik heb het helemaal eigen kunnen maken. Een concept wat niemand anders heeft.”

Lizzie Klepper (marketeer)

“Werken met Anne is overtreffender dan ik kan uitleggen. Ik heb ideeën voor de rest van mijn leven. Het laat je weer voelen wat je komt doen en hoe je dat gaat doen. Inspirerend en verrassend en zoals alleen Anne dat kan laat ze jouw unieke bijdrage weer opborrelen.”

Laura van Kolk (Uncover)

“Investeren in jezelf is heel erg spannend, maar het levert je zo veel meer op. Niet alleen in je business, maar ook daarbuiten. Dit was echt een cadeau aan mezelf”

Linda Hemmes, fotograaf

“Het was fantastisch, ik heb zoooooveel toffe ideeën.”

Stefanie van der Maas, Peper in je Zaak

“We gaan rocken!!”

Annelies Mulder

“Ik heb nu een heel tof plan en ik voel me er confident over.”

Angela van der Ploeg

“Deze dagen zijn zo niet normaal waardevol geweest! Ik weet nu wat me te doen staat.”

Jessica van Duren, Coach en Brand Director

“Er gaat een wereld voor me open.”

Marenthe Otten, artchemist, founder The Art Beat Club

“Je hebt mij heel erg mijn eigen kracht laten voelen en dat betekent alles.”

Valerie Willemse, Messaging Specialist

Q-call

Ik help je visie, verhaal en merk onverschrokken, onvermijdelijk en onvergetelijk neer te zetten.
Hoe dat er voor jou uit ziet? Boek hieronder een je Q-call.