LIVE ONLINE WORKSHOP VOOR ONDERNEMERS

CHARISMATISCH COMMUNICEREN

Garandeert jou een waanzinnig goed verhaal waarmee jij direct mensen raakt & inspireert. Zodat je aankomt. Binnenkomt & nooit meer vergeten wordt.

Voor meer invloed, klanten & cash.

JE HEBT MAAR ÉÉN GOED VERHAAL NODIG…

JE HEBT MAAR ÉÉN GOED VERHAAL NODIG…

Je bent slechts één goed verhaal verwijderd van een nieuw niveau in je bedrijf. Want uiteindelijk is het jouw vermogen om mensen te raken, inspireren & in beweging te zetten….

Waarmee je een eigen publiek bouwt.  Je diensten fantastisch verkoopt. Mensen meeneemt in je visie. En een verschil maakt. 

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

11 Hilarische, ontroerende, opvallende, inspirerende, effectieve communicatietechnieken onthuld. Die jou als ondernemer direct onweerstaanbaar & onvergetelijk maken voor je publiek en klanten. Vakkundig gefileerd door ‘Marketing Messaging Artist’ Anne Quaars.

DIT GA JE ONTDEKKEN

 Welke ontwikkelingen ervoor zorgen dat je concurrentie steeds meer voorsprong krijgt

(en: hoe jij je er tegen wapent!)

 

– Waarom veel “bekende” marketingtrucs anno 2020 in de praktijk tóch vaak mislukken 
(en: wat je dan wél moet doen).

 

– Wat “messaging BINGO” te maken heeft met meer cash verdienen.
(Je slaat jezelf voor je kop dat je hier niet eerder aan hebt gedacht!

 

– Hoe je een vleugje ‘Martin Luther King’, ‘Steve Jobs’ of ‘Barack Obama’ toevoegt aan je marketing.
(op een manier die bij JOU past)

 

– Welke techniek ervoor zorgt dat je direct de aandacht opeist en vasthoudt van ieder willekeurig publiek
(en ze gretig en gulzig naar je blijven luisteren.)

 

 

– Hoe je in crisistijd je boodschap aanpast waardoor klanten weer vertrouwen en verbinding voelen
(Zodat ze makkelijker bij je kopen. En: hoe je effectief met (prijs)bezwaren voorkomt.)

 

– Wat je kunt leren van artiesten, visionairs, kunstenaars en caberatiers voor je marketing. (Zodat je memorabel blijft, lang nadat je concurrentie is uitgepraat). 

 

– De 3 onmisbare V’s die vanaf nu ieder(e) verhaal, mail, presentatie, pitch, salespage, (web)tekst van jou, direct duizend keer effectiever maken. (Ik serveer ze kant en klaar op een zilveren dienblad voor je)

– Hilarische, inspirerende, ontroerende, ontwapende en onthutsende voorbeelden van charismatisch communicatie gefileerd. (En hoe je dat vertaalt naar jouw situatie).

– De 5 ‘virale’ genres onthuld
(die bovendien voorkomen dat je publiek in slaap valt nog voordat jij je punt hebt gemaakt) 

 

En nog veel meer….

IK WAARSCHUW JE ALVAST 

Dit. Is. Zeker. Géén. Saaie. Standaard. Powerpoint. Presentatie.

Oh boy! Nee! 
Als je me al kent dan weet je dat ik wil uitpakken. Met een crazy ‘preach’, hilarische filmpjes, ontroerende scènes, waanzinnig waardevolle voorbeelden. Voor een hoofd bomvol inspiratie en cash op de bank.

Ik ga voluit. Schaamteloos. Ongecensureerd.
En er mag (hard) gelachen worden.

Dus wees erbij. Of heb voor de rest van je leven spijt 😉 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

 

Datum: Donderdag 20 mei 2021

Tijden: 09.30 – 13.00

Waar: Online via Zoom, de link & alle info ontvang je direct na betaling.

Volledig live & interactief: (stel direct je vragen!)

Investering: €47,- ex btw

Inclusief handouts, werkboek, video-opnamen & audiorecordings. Dus kun je er niet live bij zijn? Geen probleem! Binnen 24 uur na afloop ontvang je de opnamen. 

DIT BEN IK 

Of: waarom je met een gerust hart naar me kunt luisteren.

Anne Quaars. Absoluut totaal gefascineerd, geobsedeerd en in beslag genomen door Messaging & Marketing – al sinds ik een klein ‘Annetje’ was. Ik speelde niet met poppen. Nee. Ik speelde bedrijfje.

Tijdens mijn studie Communicatie was mijn grote hobby ‘pitchen’ van de concepten en ideeën die ik bedacht. Mijn eerste ‘echte’ grote speech gaf ik op mijn 18e. Gênant detail: in een versleten oude spijkerbroek op Nike air max, voor een publiek van 160 man. Het MT van de instelling waar ik toen vrije studiepunten verzamelde, had me gevraagd. Ze waren geraakt door de paar zinnen die ik maanden daarvoor gebruikte, om mezelf te introduceren.

 

Mijn klanten noemen me ‘Queen of Messaging’. Misschien omdat ik hen -afgelopen paar jaar alleen al- heb geholpen om, in totaal, miljoenen te verdienen. En dan reken de honderden professionals, managers en bestuurders of deelnemers aan mijn events die ik de afgelopen 15 jaar heb geadviseerd en begeleid niet mee. 

Zo’n beetje alle rollen heb ik in al die tijd gehad. Van copywriter tot coach. Van veranderaar tot voorlichter & woordvoerder. Van communicatieadviseur tot uitvoerder. Tot spindoctor en strateeg. Van creatief brein tot kritische dwarsdenker.

Ik ontdekte: uiteindelijk draait het ALTIJD om een goed verhaal waarmee je mensen raakt, inspireert en in beweging krijgt. 

Weet: ik ben wars van regels en ‘hoe het heurt’. Ik ben een grote rommelkont en verschrikkelijke chaoot. Ik ga Heel Slecht op officiële kantoorsettings. Als ik lach, dan schater ik hardop, verre van charmant. 

Maar er is 1 ding waar ik inmiddels absoluut meester in ben:

Het creëren van een verhaal dat verdomd veel geld oplevert. 

En dat verhaal vervolgens zó neerzetten dat geen klant er meer omheen kan. Zodat jij aankomt, binnenkomt en nooit meer vergeten wordt. Een verhaal dat zo krachtig is, dat je de levens van mensen ermee kunt veranderen.

Voor deze skill word ik méér dan uitstekend betaald. En nu open ik de deuren voor jou om laagdrempelig kennis te maken. Vanaf je luie stoel thuis. Trust me: it’s gonna be worth it darling. That’s a promise. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik mijn vragen voorleggen?

Mais oui! Jazeker! Supertof. En doe dat ook vooral: deze is bedoeld om je vooruit te helpen.

Wordt dit weer zo'n pitch-event?

Nope. Geen lange salespitch. Maar natuurlijk vertel ik WEL hoe ik je eventueel verder kan helpen. Het ‘risico’ van deelname is nu eenmaal dat je zo geïnspireerd bent, dat je verder wilt gaan en daar mogelijk hulp bij wilt. 😉 Wil je daar niet op wachten? Mail dan even naar info@annequaars.com en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Voor wie is dit geschikt?

Iedere ondernemer die voelt of vermoedt dat ‘ie nog geld laat liggen omdat het verhaal nog niet scherp (genoeg) is. En: als je voelt dat je je publiek meer te vertellen hebt, meer te raken, meer te inspireren. Ik werk veel met kennis/transformatieondernemers, zoals trainers, coaches, consultants. Maar ook creatief ondernemers, zoals fotografen, designers, videografen. Of personal trainers, begeleiders, etc. zijn van harte welkom. Twijfel je? Mail even naar info@annequaars.com dan geven we je advies.

Ben ik in beeld en/of te horen?

De sessie is via een Zoom-meeting. Immers, als het interactief is, is het wel zo tof om elkaar ook te zien en spreken.
Dus voor het geval je je haar wilt kammen van te voren 😉 … Dat betekent dat je, als je wilt, je in beeld kunt komen en te horen bent. Voor de duidelijkheid: dat hoeft niet en dat bepaal je zelf ter plekke.

Wat als ik er onverhoopt toch niet live bij kan zijn?

Dat is absoluut een drama, ik begrijp het volkomen 😉 Oke zonder dollen: dan ontvang je nog steeds een opname achteraf. Zowel van de video als van de audio. Inclusief het werkboek. Maar hé: het is natuurlijk wel het allerleukste als je er live bij bent. Dan kun je ook je vragen stellen.

LAST SHOT, DARLING.