An Exclusive 1:1 Accelerator

Speciaal voor vernieuwers, visionairs en industry leaders.

 

Tijd voor een vernieuwend mesmerizing marketingconcept?

Soms heb je even een persoonlijke partner in crime nodig – die meteen ziet hoe alles in je marketingconcept én in jou als ondernemer bij elkaar komt.

Ik heb het over je concept en The Big Marketing Idea erachter.
Maar ook: 

 • Hoe je dat inspirerend vertaalt naar woorden en copy.
 • Naar waanzinnige beelden en fingerlicking design. 
 • Naar al je online marketinguitingen: of dat nu video is, of je website, social posts, email, weggevers, presentaties, etc.
 • Naar een onconventionele strategie om je bereik uit te breiden. Of juist naar een out-of-the-box offline campagne.
 • Naar een winstgevende Customer Journey om je vingers bij af te likken.
 • Naar een aanbod dat verrast en waarover gepraat wordt. En verkoopt als een malle.

Hoe fijn is het om een partner te hebben die supersnel ziet waar jouw eigenheid en grootste goud zit. En: hoe jij dat snel en origineel kunt verzilveren. 😉

Met een aanpak die onorthodox, ongelofelijk inspirerend én commercieel strategisch is. Waarin je op diep niveau geactiveerd wordt. Waarin er speciaal voor jou onconventionele, verrassende marketingideeën worden bedacht. En meegekeken wordt tijdens de uitvoering daarvan.

En dat alles gewoon helemaal exclusief voor jou.
Zonder omwegen. Geen groepsgedoe.

Alles is afgestemd op jou. Alles staat ten dienste van jou.

Het goede nieuws is: hier kun je dat krijgen.

(lees verder onder de visual)

“Anne is de Queen of marketing. Anne rocks, because she is real. Wat haar uniek maakt is haar moed, creatieve geest en de mate waarin ze kan afstemmen. Op zichzelf, het leven en de ander. Mijn samenwerking met Anne was een cadeau voor het leven.”
(Renske Hofman, founder Stichting Ubuntu & Het Lichthuis, transformatiecoach)

“Samenwerken met Anne is by far de beste zakelijke beslissing ever geweest”
(Stefanie van der Maas, marketeer)

“Nog nooit (!!!) heeft iemand me zó verrast”
(Godelieve Meeuwissen, auteur en directiefluisteraar)

“Geen woorden. Alleen maar dankbaarheid”
(Marenthe Otten, internationaal artist)

“Q is een mastermind pur sang. Haar feedback is outstanding.
Binnen no time was ik door mijn re-branding heen”
(Sandra Hollaar, specialist in natuurlijk leiderschap)

Q blew my mind. Ik kreeg ideeën waar ik anders nooit op was gekomen”
(Sandhya Santoe, leiderschapscoach)

Mijn omzet ging x 5 (!!!) tijdens de samenwerking met Anne”
Monique Prins, Braincoach & personal trainer)  

Mijn naam is Anne Quaars – maar klanten noemen me graag Q.

Als je hier bent dan ben je wellicht bekend met m’n werk. Sinds 2004 bestudeer ik, dag in dag uit, marketing en communicatie. In die tijd ben ik de wereld overgevlogen om te leren van de allerbesten ter wereld. Afgelopen paar jaar alleen al investeerde ik meer dan 200k in mijn professionele ontwikkeling. Omdat ik geloof dat als ik anderen begeleid in hun groei, ik daar zelf het goede voorbeeld in heb te zijn.

Ik heb honderden ondernemers, managers, leiders en professionals heel direct en van dichtbij geholpen om zichzelf, hun diensten en ideeën te verkopen. Zij hebben daar miljoenen mee verdiend (of bespaard!). Voor meer winst én meer impact. 

Een aantal jaren geleden gooide ik het roer om en startte mijn eigen ‘Category’: ik beweeg me nu als een artiest in de marketingwereld. Succesvolle online ondernemers noemen mij hun ‘muze’ als het gaat om originaliteit en vernieuwende eigenheid.

Tja. Wat kan ik zeggen? 
Het aloude hokje van consultant is simpelweg veel te klein voor mij.

Laat ik hier een paar voorbeelden geven – van hoe jezelf en je concept opnieuw uitvinden voor je kan werken. 

Zo nam ik Preaches by Q op – een immersive 3D audio-experience die binnen een dag #2 van iTunes binnenkwam. Ik gaf online immersions, ontwikkelde een marketing playground waar honderden ondernemers aan meededen, een experiencebook dat vele duizenden keren werd gedownload, gaf zinnenprikkelende creatieve sessies en grote events voor ondernemers, en meer. Tussendoor deed ik verschillende 6-figures lanceringen.

Ik vertel je dit met een reden. 

De kans is namelijk groot dat exact deze onconventionele benadering precies is wat jij nu nodig hebt. En waarschijnlijk ook wat je hier, op deze page, gebracht heeft. 

Think about. 

 • Want hoe ga je ’t spel veranderen als je met de regels van de markt mee blijft spelen?`
 • En waarom zou je anderen volgen, als je ook iets nieuws kunt introduceren waarmee je een nieuwe norm zet?  
 • En: waarom zou je de bestaande gebruiken van anderen overnemen – als je zelf die trendsettende inspiratiebron kunt zijn – die A True Original is?

Goed. Even naar hier en nu.

Want dit jaar zwoor ik de 1:1 creative consultancy af omdat ik meer tijd wilde maken voor de creatie van een online transformatie game x marketing experience (The Trailblazers Quest). Plus ik wilde tijd om te spreken, schrijven en creëren – en dat lukte niet met een volle agenda. 

Maar heel eerlijk? Nu we met The Trailblazers Quest een heel eind op weg zijn, begint het toch weer te kriebelen….

Ik mis de ondernemers die ’t verschil maken, die het ondernemersspel snappen en groter willen spelen. De visionairs en vernieuwers, de inspirerende leiders van de nieuwe tijd, die met hun ideeën de status quo veranderen.

En: ik mis het om het samen te doen. En van dichtbij de resultaten met jou mee te maken en te vieren. Het is een van de dingen die me ’t meeste voldoening geeft – besef ik me nu.  

Vandaar dat ik heb besloten om in 2023 ruimte te maken voor een exclusieve accelerator voor gevestigde ondernemers: A Month with Q. Waarin ik je een maand lang heel exclusief als Creative Marketing Director naast je sta. 

A Month with Q is uitermate geschikt voor reeds succesvolle ondernemers die versneld een vet & vernieuwend concept willen neerzetten. En daarbij op zoek zijn naar een partner die onconventioneel mee denkt in de volle breedte van de marketing.

Wat kun je dan verwachten van A Month With Q? 

Tja. Bij Q is alles prikkelend, provocerend, diepzinnig en onconventioneel. Maar vooral: nooit wat je er van verwacht. Verwacht het onverwachte, dus.

Wat ik WEL kan zeggen is dit: je bent een freaking Lucky Bird als je dit gaat doen.
We will blow your mind. For sure.

Een paar trefwoorden:

 • Een waanzinnige real life experience – 1:1 waarbij ik je op verrassing meeneem naar een fantastische plek ergens in Nederland. En het is inclusief een overnachting.
 • Personal private Preaches – afgestemd en ingetuned op jou. Mijn Creatieve Visioenen voor jou en jouw brand, gebracht op de Q-style. 
 • Vervolgens samen praktisch vertaald naar het concept, het verhaal en de strategie. Ik zie de woorden, de beelden, de funnel (of wat ’t ook wordt), het aanbod, de lancering, de pricing etc.
 • Waar nodig haak ik diverse in-dept specialisten aan voor de uitvoering, die ik als Creative Marketing Director aanstuur. Denk aan ads- of een conversiespecialist, video- of beeldmakers, designers, audio engineers, etc. (Note: afhankelijk van wat er precies nodig is, zit dat wel of niet bij de investering inbegrepen. Vooraf maken we daar duidelijke afspraken over, zodat je geen verrassingen achteraf hebt. 
 • Het kan ook concreet betekenen dat ik een dag met jou op set ben voor de productie van een video, teksten of slogans creëer, een briefing geef aan de beeldmakers, etc. 
 • 1:1 feedback op je marketing via Voxer en Loom, waarbij we het uiteraard gaan hebben over de dingen die werkelijk het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan: de psychologische opbouw van je verkoopvideo (zodat de opbrengst verdubbelt), de scherpte van je teksten (zodat meer mensen je waarde gaan zien), de plakkracht van je beelden (om op te vallen in een druk online landschap), etc. 


Dit traject wordt afgestemd op jou, vanzelfsprekend.

Gedurende een hele maand ben ik jouw exclusieve 1:1 partner in crime. Als een creative marketing director ben ik voor jou 1 Voxer Voicenote away – waar ik met je meedenk en nieuwe ideeën aanreik, zodat jij tot een supervet marketingconcept komt.

Gedurende de maand krijg je prikkelende verrassingen op verschillende manieren, tijden en in allerlei vormen– die ik uiteraard niet ga verklappen. Verder geef ik je feedback op je marketing via Loom en Voxer en stel mijn creatief-strategische brein voor je open.

Dit traject is een exclusieve snelkookpan. Een sprint. We praten hier over een concept dat in de eerste paar maanden aantoonbaar tonnen extra omzet moet opleveren. Dat moet voor jou een hele logische vervolgstap zijn. 

 • Het is uitermate geschikt als je al een goedlopende business hebt staan, en al wat ideeën of een richting hebt over je (nieuwe) concept en snel wilt finetunen of ’t bestaande nog meer eigen’ doorontwikkelen.
 • Of: al veel ervaring hebt als ondernemer en nu een idee hebt voor een nieuw concept en in korte tijd de strategie daarvoor helder wilt krijgen.

Dit is niet geschikt voor starters die willen dat ik hun hand vasthoud of niet gewend zijn te investeren. Je bent een snelle denker en beslisser. Je hebt een team en/of de budgetruimte om eventuele extra taken uit te besteden. 

Voor de juiste ondernemer is dit aanbod een ongelofelijke no-brainer. Money should not be your concern.

Investering vanaf €25.000 – €100.000, afhankelijk van omvang traject en eventuele extra follow up. 

Er is zeer beperkt plek om persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen garanderen. Op dit moment is er een wachtlijst tot maart 2024. Je kunt alvast een call met mij inplannen via deze link. Ik beantwoord met heel veel liefde je vragen en samen kijken we of A Month with Q een win-win is voor iedereen. N.b. Deze call is met mij persoonlijk. Ik ga er vanuit dat als je de call inplant dat je de investering (die start bij €25.000) kunt maken, betaling in een aantal termijnen is eventueel mogelijk. 

Is er geen geschikt moment voor je beschikbaar, stuur dan even een mailtje naar het team zodat zij kunnen kijken wat er mogelijk is.