ONLY

THE FEW

Zeer exclusieve marketing experience voor ondernemers aan de top

In april (18/4) ga ik een zeer selecte groep ondernemers bij elkaar brengen voor de Apotheose van alles wat ik afgelopen jaren heb gedaan, als marketingstrateeg, als visionair en als kunstenaar.

 

Deze adembenemende ervaring is niet voor iedereen. Sterker nog; hij is slechts voor de 1%. Voor reeds zeer succesvolle ondernemers die al naam gemaakt hebben in hun branche.

 

Trefwoorden

Baanbrekende one-of-a-kind messaging. Vernieuwende, million dollar marketingconcepten. Vanuit het diepste level expressie geven aan je Visie, Thought Leadership en Zijn. Een custom piece of art. Preachings for You. An artistic soul stirring experience. The Big Vision, artistically brought for you.


Het wordt een mindblowing en zinnenprikkelende experience. 

Jij, je message, je concept, door de ogen van een kunstenaar en visionair. Een totaal nieuw level van expressie… waarmee je zo uniek en onvergelijkbaar bent, dat je per direct je markt ermee domineert. En daar de komende 10 jaar mee vooruit kunt.


Deze combinatie is iets wat je letterlijk nergens anders kunt krijgen. En als je m’n werk eerder hebt gezien, dan weet je wat ik bedoel.


Een paar dingen:

  • Het level en de diepte van de conversatie moet je aankunnen en aan durven. 
  • You have to bring some to the table. In wie je bent én je zakelijke trackrecord. Je hebt werkelijk wat te vertellen en staat al op een positie van invloed en leiderschap.
  • Je hebt de moed om verder te kijken dan alles wat je tot nu toe hebt gepresteerd.
  • Je bent bereid om op een nieuw level op te komen dagen in wat je tot nu toe van jezelf hebt laten zien.


Op jouw level gaat het niet meer over alleen ‘meer en beter’.

Het gaat niet om groter. Het gaat om Grootsheid. Diepte. Een volledig eigen, unieke expressie. Recht doen aan de schepping die JIJ bent en wat alleen jij kunt brengen in deze wereld – en je markt.

Want een baanbrekende visie vraagt om een vernieuwend, visionair concept…. dat zó wordt gebracht dat niemand er nog omheen kan.

 

Jouw ware plek mag niet langer onvervuld blijven. 

 

[Voordat ik je de koopknop geef… let even op de praktische details en voorwaarden]

 

 

Praktische zaken, procedure & voorwaarden.

Locatie houden we voorlopig nog geheim 🙂 Waarschijnlijk in de randstad of centraal NL.

Datum 18 april 2024.
Tijd: hou rekening met 09.00u-18.00u

 

Er is zéér beperkt plek. Het kan zijn dat we in enkele dagen zijn uitverkocht. Wacht dus niet want als je te laat bent, heb je pech. Dit is een eenmalige experience

Stap 1. Reserveer alvast je spot door je ticket hier te boeken.

Stap 2. Na het reserveren van je plek volgt nog een korte intake, met Q persoonlijk. Op basis hiervan krijg je pas een definitieve bevestiging van je deelname. Let op: pas dan is je plek definitief gereserveerd.

 

We behouden het recht voor om op basis van deze informatie je deelname alsnog te annuleren. Het niveau en de selectie van de groep is namelijk fundamenteel. Mocht dit het geval zijn krijg je vanzelfsprekend een 100% refund (en een klein cadeautje).

 

Verder; de plekken zijn hoogstpersoonlijk toegekend door Q en daarmee niet-overdraagbaar aan anderen, tenzij na uitdrukkelijk onderling overeenkomen met Q.

 

Na definitieve bevestiging van je deelname is er geen refund meer mogelijk, ook niet in gevallen van ziekte, anderszins overmacht, etc. We doen ook geen ‘dan kom je later bij een ander event nog eens’-actie. Evenmin is ‘tussentijds’ of pas later binnenkomen op de dag zelf een optie. Je bent er op tijd of je bent er niet. Kwestie van standaarden.

Just so you know.