Ha, daar ben je!

Ik verwachtte je al…

Lang verhaal kort.
Ik ging naar Ibiza. En toen werd alles anders.

Ik zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bloedeerlijk en openhartig deel ik inzichten van mijn inner, most personal journey. En de praktische learnings daarvan voor jou als ondernemer. Nooit eerder werd het zo ‘real & raw’.

Eenmalig.
Gratis. Online. Interactief.
Vrijdag 1 april. 10-12u. Via Zoom

Replay wordt beschikbaar gesteld tot en met zondag 3 april as. Uitsluitend voor mensen die zich hebben aangemeld. 

Terwijl ik dit typ heb ik net een zeer intense persoonlijke retraite op Ibiza achter de rug. Ik zit hier nu te glimmen als een glimworm. Maar dat was een paar weken geleden wel anders…

Als ondernemer kom je er niet onderuit. Je bedrijf spiegelt je. Het is een directe reflectie van jou als ondernemer. En als je wilt groeien, is het soms goed om eens naar die reflectie te kijken.
Dat deed ik ook. Op Ibiza.
En ik zal nooit meer hetzelfde zijn.

Want ik stelde mezelf confronterende vragen.
Liet me ontmaskeren: harnas af. Hart open.

En daar, ontdaan van alle rollen die ik heb, als ondernemer, als vriendin-van, dochter-van… Kon ik mezelf zien voor wie ik was. Wat ik ben. En wie ik kies te zijn

Nu naar jou, lieve lezer.

 

WANT Het interesseert me niet zo waar jij nu staat in je bedrijf.

Wat ik wél weet, is dat er waarschijnlijk iets van deze woorden, resoneert in je. Dat er ergens een roep klinkt.

Misschien dichtbij. Misschien ver verscholen.

Maar ik heb het tegen jou.
En ik vraag je: hoe vrij voel je je eigenlijk van binnen? Hoe vrij ECHT? Past dat wat je doet, in je bedrijf en daarbuiten, nog bij wie je ten diepste bent? Waar je voor wil staan? En waar je naar verlangt?

Tijdens deze week deed ik diepe inzichten op. Fysiek. Mentaal. Emotioneel. Spiritueel. Multidimensionaal. En business wise.

Deze dieper-dan-diep doorbraken ga ik live met je delen. Openhartig. Bloedeerlijk. Persoonlijk.  Op 1 april ’22 as. Deze inzichten hebben mij veranderd – en de potentie om dat bij jou ook te doen.

Verwacht diepe inzichten en persoonlijke doorbraken. Scherpzinnige thoughtfood. Je krijgt heerlijke mijmeringen om eens nét even wat langer bij stil te staan. Ik stel je prikkelende vragen. Deel een openhartig inkijkje. Ik open mijn personal journal (inclusief de crazy artwork, normaal voorbehouden aan exclusive klanten).

We gaan schrijven. Mijmeren. Onszelf een goede vraag stellen. Verwonderen. Visioeneren. Vooruitkijken. Reflecteren.

En als je geluk hebt ga ik ook nog live preachen – en deel ik mijn eigen visioenen.

Je ziet hier een kant van me die je waarschijnlijk nog niet kende. Maar ik kan niet wachten om die kant live aan je voor te stellen. Op vrijdag 1 april as.

Deze sessie is interactief, live, via Zoom. Gratis. Vrijdag 1 april 10.00-12.00u.

Ik doe deze sessie EENMALIG. En je gaat wat missen als je er niet bij bent. I can promise you that.

Maar let op. Kom alleen als je bereid bent om met een open hart en open mind te luisteren en je te laten raken. Om te reflecteren.

Kom vooral niet als je ‘alles al weet’ of houdt van oppervlakkig gelul. Want we gaan de diepte in.

Dus als je voelt dat je hierbij hebt te zijn, schrijf je dan hieronder gratis in. Dan krijg je een mail met alle info + inloglink. N.b. De replay wordt beschikbaar gesteld tot en met zondagavond 3 april as – uitsluitend voor mensen die zich hebben aangemeld. 

C u friday!

xQ.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.