Selecteer een pagina

JAARPROGRAMMA BUSINESS BREAKTHROUGH 

Verdien een topinkomen als zelfstandig trainer, coach of adviseur

 
 • Verdien een topinkomen, met één simpel maar superwaardevol hooggeprijsd programma.

 • Versimpel je bedrijf en halveer je uren. 

 • Creëer een continue stroom van exact de juiste “high end leads”, die met liefde jouw hoge prijs betalen.

 • Bereik meer resultaat, meer impact bij je klanten – onder jouw voorwaarden. 

 • Voor succesvolle ondernemers die de basics nu wel kennen… en toe zijn aan een hoger niveau in hun bedrijf.

Dit zeggen de deelnemers…

Stefanie van der Maas van Little Spoon over haar ervaring met Anne Quaars en het high end jaarprogramma

Anne Kluijfhout-Kaiser van Buro 89 over haar ervaring met Anne Quaars en het high end jaarprogramma

Wat leer je in het jaarprogramma?

 • Hoe je systematisch en continu precies die “high end” klanten aantrekt die jouw hoge prijs met liefde betalen. 
 • Hoe je een high end programma ontwerpt waarmee je de beste resultaten haalt en dat tegelijkertijd simpel is om te draaien.
 • Hoe je het aantrekkelijk verpakt, zodat klanten het uit je handen willen trekken.
 • De vaardigheden om het voor een hele goede prijs te verkopen, bijvoorbeeld voor €10.000, €25.000 of zelfs €100.000. E.e.a. afhankelijk van je ervaring, de markt en de klanten waar jij je op richt.
 • Hoe je zo’n iconische marktpositie verwerft dat jij een toonaangevend leider wordt en geen last meer hebt van concurrentie, ook al is de markt nog zo vol.
 • Het nieuwe leiderschap en de “personal power” die nodig is om deze prijzen te vragen en de bijbehorende verwachtingen te dragen.

Kim Hendriks-Horstman van Hendriks Meesteradvies over haar ervaring met Anne Quaars en het high end jaarprogramma.

Anne Fermont van Praktijk Pink over haar ervaring met Anne Quaars en het high end jaarprogramma.

Let op! Het jaarprogramma is niet voor iedereen geschikt.
Herken jij je in het volgende? 

Je bent geen starter meer. Je hebt grote ambities en ontwikkelt jezelf continu. Je bent op weg naar je eerste €100.000 (of hier al ruim voorbij) maar weet en voelt dat er nog veel meer in zit. In jou én in je bedrijf. En dat je er ook klaar voor bent om dat VOL in de wereld te zetten.

Je verstaat je vak, durft jezelf zonder schroom een expert te noemen. Je hebt een visie en staat daar voor. Je kunt je klanten helpen met prachtige resultaten, je hebt echt impact op hun leven en wilt daar goed voor betaald worden.

Je beheerst de basics van marketing, sales en ondernemerschap. Je vindt het niet meer dan logisch dat je daar in investeert – in tijd, geld en energie. Regelmatig volg je trainingen en cursussen om bij te blijven. Ondanks dat blijf je altijd lerend en nieuwsgierig: je weet immers dat op jouw niveau de 2mm details een groot verschil maken. Je zoekt naar partners die deze diepgang kunnen bieden. 

Je weet echter ook dat je “legacy” en gedachtegoed nog veel beter in de markt kunt zetten. Op een nieuw, hoger, grootser niveau. Een toonaangevende leider, met krachtige ideeën die de boel opschudden. Die impact heeft. Die een verschil maakt. 

Je hebt behoefte aan mensen die op gelijkwaardig en strategisch niveau met je mee kunnen kijken, die je niet naar de mond praten maar eerlijk zeggen wat er nodig kan verbeteren, waar de kansen liggen. Waar jouw blinde vlekken zitten. Die je uitdagen, in plaats van napraten. Die confronteren of accountable als het nodig is. Die nieuwe ideeën hebben. 

Je wilt je bedrijf nog sterker neerzetten. Volledig los van de massa, jouw eigen weg. Iconisch. Uniek. Volledig in lijn met wie jij bent en jouw waarden. In je bedrijf en in je leven. Je bedrijf moet jouw meest ideale leven mogelijk maken. Qua voorwaarden. Qua visie. Qua klanten. Qua financiën. Je wilt geen concessies (meer) doen.

Je neemt 100% verantwoordelijkheid voor jezelf en je bedrijf. Je snapt dat je bedrijf een reflectie is van jou en bent bereid om ook persoonlijk hierin het leiderschap te nemen wat nodig is. 

Je wilt graag werken met een coach die betrokken en persoonlijk werkt én die jou de diepgang op marketing en sales kan bieden voorbij de standaard business coachingsprogramma’s. Je kiest heel bewust voor die persoonlijke benadering, ten opzichte van de massale online programma’s. 

 

Geïnteresseerd in het jaarprogramma?

Laten we dan in gesprek gaan. Omdat ik exclusief werk en maar beperkte plek (vanwege de persoonlijke aandacht) heb in het programma, wil ik zeker weten dat onze samenwerking voor ons allebei 100% een goede match is en we een goede klik hebben. Daarom plan ik graag een gratis en vrijblijvend gesprek in om samen met jou te bekijken of het programma past bij jouw doelstellingen. 

Vul onderstaand formulier in om een gesprek aan te vragen. Per mail ontvang je daarna meteen meer informatie.

Ja, ik meld me aan voor het gratis strategiegesprek
Wees alsjeblieft open en specifiek. Waar wil je naar toe, waar sta je nu en wat houdt je tegen? Ik kan je alleen helpen als exact duidelijk is waarover we praten.
Ter info: Als jouw omzetdoel en ideale leven zeer haalbaar is, met hulp van een expert, hoe veel ben je dan op dit moment bereid en in staat te investeren in training en coaching?
dit veld niet invullen s.v.p.

”Werken met Anne is by far de beste zakelijke investering EVER geweest!”

Stefanie van der Maas, Horeca-adviseur en Foodblogger
Little Spoon.nl

”Met de hulp van Anne kon ik in 3 maanden mijn omzet van afgelopen jaar verdrievoudigen! ”

Kim Hendriks, jurist en coach
Hendriks Meesteradvies

” Sinds ik werk met Anne ben ik nog nooit zo hard gegroeid”

Anne Kluijfhout, Coach voor Grafisch Ontwerpers & Beeldmakers
Buro89