Selecteer een pagina

Onlangs gebeurde er iets bijzonders. “Oke, jullie zijn gewaarschuwd… lekker wakker worden dit, NOT.”.

Een bericht van dergelijke strekking had één van de dames uit het jaarprogramma geplaatst in de online community. Long story short. Een “keyboard warrior”, onder een geweldige post van haar op instagram. Keyboard warriors zijn mensen die met een helm op en in generaalsoutfit achter hun computer zitten. Gefrustreerd over hun eigen mislukte carriere besteden ze hun kostbare tijd aan het afzeiken van anderen. De kritiek was vals. Zo vals dat ze zich begon af te vragen of ze de post maar niet moest verwijderen. ‘Hoezo weghalen?’, dacht ik. Dit is je BESTE post ever.

Je moet weten: deze vrouw heeft het meest geweldige concept. En ze heeft iets dat het leven van haar klanten 1000% beter maakt. Die mensen MOETEN haar boodschap horen.

Als ik dit soort dingen hoor, wordt de leeuw in mij wakker. En ik vreet ieder schaap op dat in de weg staat.

Daarom, vandaag, voor iedereen. Die weet dat impact maken, niet zonder weerstand kan. Dit is voor jou. Haal het niet in je hoofd om die post te verwijderen. Jij gaat daar staan. Met je rug recht. En je haren in de wind. En je gaat daar stralen. En je gaat door. En shinen. En shinen. Haal het niet in je hoofd, om je in te houden. Of terug te deinzen. Geen millimeter. Waag het niet om woorden in te slikken. Of de scherpe randjes ervan af te halen. Omdat iemand er wat van vindt. Want jouw boodschap moet gehoord worden. Precies zoals die is.

Dus jij blijft daar staan. Rechtovereind.
No matter what.
Voor je klanten.
Voor jezelf.
Voor de wereld.

P.s. Heb jij ook een boodschap met je bedrijf die de wereld een betere, mooiere plek maakt? Maar merk je ook dat je nek uitsteken soms behoorlijk wat kritiek oplevert en zou je willen dat je daar makkelijker mee om kan gaan? Bij de BIG BOLD BRAVE Events is dit één van de zaken die we altijd bespreken. Er loopt nu een tijdelijke aanbieding waarbij je de opnamen van het event van november 2018 kunt bestellen. Kijk hier voor meer info.