Selecteer een pagina

Je hoeft maar een Facebook of Instagram te openen om te zien dat er afgelopen jaren een heuse “Bubble” van coaches, trainers en adviseurs is ontstaan. Je zou bijna denken dat iedereen coach is. Of andersom wel gecoacht wordt door een coach. Totdat je je laptop uit het raam gooit, naar de echte wereld buiten gaat en je beseft dat je wereldbeeld slechts gebaseerd was op het algoritme van Facebook.

Anyway.

Ik zie een groot aantal mensen zich onwijs druk maken over dit fenomeen. En hun kostbare tijd besteden aan het bekritiseren van concullega’s.

Dat kan natuurlijk.

Zelf kies ik ervoor om die tijd te besteden aan te kijken waar nu eigenlijk hier de strategische kansen liggen. Want inmiddels weet ik, dat als een hoop mensen zich druk of boos gaan maken, dat er ook altijd kansen zijn. 🙂

In deze video deel ik waar de kansen zie.

Benieuwd waar in jouw bedrijf de strategische kansen liggen? Boek een gratis coachingscall met me. Ik kijk 1:1 met jou waar de kansen en valkuilen liggen en deel met je wat er in mijn visie nodig is om je bedrijf naar het volgende level te trekken. Boek die sessie gratis hier.