“The Marketing Playground blew my mind. Hier kom je op ideeën die je nergens anders opdoet!” 

Sandhya Santoe (Leiderschapscoach)

 Zet de online bubbel ondersteboven. 

THE MARKETING

PLAYGROUND

Creatieve Online Broedplaats
X Strategy Lab.
 

VOOR DE VISIONAIRS, GAMECHANGERS & TRAILBLAZERS VAN DEZE WERELD
Vind jouw Big Marketing Idea. Creëer een waanzinnig origineel marketingconcept. Zet een nieuwe standaard.
Ga vet goed verkopen. En geef de rest ’t nakijken.

“Fantastisch. Bijzonder. Iets wat je bij geen en-ke-le andere coach kan krijgen. Ik heb mijn eigen ‘hartenreis’ helemaal kunnen vormgeven. Ik heb het helemaal eigen kunnen maken. Een concept wat niemand anders heeft.” 

Lizzie Klepper (marketeer)

NOOIT. NOOIT. NOOIT
MEER LIJKEN OP DE REST. 

Think again, darling.
Hier doen we het even anders.

Je hebt je product/dienst glashelder. Maar: je wilt het alleen niet als een dertien-in-een-dozijn-commodity in de markt (blijven) zetten. Want dat doe jij niet. Zo ben jij niet. Het mag dus frisser. Opvallend. Anders. Origineel. Onnavolgbaar anders & 100% eigen. Maar als je eerlijk bent, mis je de inspiratie. De ideeën. Op de gedachte gebracht worden. Gedverdemme.

Of: Je wilt van scratch een tof concept neerzetten. Of je positionering nu eens écht goed aanpakken. Dat ‘t helemaal WAUW is. Helemaal jou. Dat je opvalt. Aankomt. Binnenkomt. Nooit meer vergeten wordt.

Waar haal je die inspiratie en ideeën in Gódsnaam vandaan?
  

Je wil betere ideeën, een origineler concept, andere manieren – om je marketing & messaging aan te pakken. Zodat het echt onderscheidend wordt. Opvalt. Verrast. Werkelijk One Of A Kind. Zodat jij er helemaal achter staat. De allerbeste, allerleukste klanten aantrekt. En natuurlijk: zodat het gewoon vet goed verkoopt. Duh! 

Ja! Daar wil je actief mee aan de slag. Maar je voelt ook dat het even moet rijpen. Je hebt wel een richting, maar er ontbreekt nog wat, ofzo. “Het” voel je nog niet helemaal.

Een ding is zeker: de bekende standaard stappenplannen wil je in ieder geval niét meer.  Dank je de koekoek. Die basis ken je nu wel. 

Nu is het tijd voor een Marketing Meesterwerk. Waar je op kunt doorpakken en  doorbouwen. Je weet dat je daarvoor juist niét te hebt te doen wat iedereen doet. Je wilt het ANDERS aanvliegen. Want jij past niet in een hokje. 

Je hebt ook geen coach nodig.
Je hebt Een Beter Idee nodig…. 
en vooral… een beetje Q nodig 😉

 

Joúw Grote Marketing Idee… 

Tot nu toe was er niemand die dáár specifiek op inging. Tot nu…

Want als The Messaging Artist open ik nú de deuren van mijn ‘Marketing Atelier’… Een Creative Playground x Strategy Lab. En stel mijn creatieve brein ter beschikking aan jou. Zodat jij daar een waanzinnig origineel marketing concept gaat ontwikkelen. Een nieuwe standaard zet in je markt… Vet goed gaat verkopen. While always serving your tribe.

Dát idee, dat concept, dáár heb ik het over. Het haakje waar jij je hele fucQing marketingstrategie aan ophangt. Dat bepaalt hoe jij ’t in de markt zet. Waarom mensen bij JOU willen zijn. Waar je concept, boodschap, branding, design, aanbod, prijs, marketing- en verkoopkanalen, mediakeuze, etc allemaal uit voortkomen en aan ophangen. Waardoor het op alle lagen klopt. Verrast. Verwondert. Verkoopt.

Hier krijg je géén templates en standaard stappenplannen!

Hier is waarom: originele, opvallende marketingconcepten ontstaan namelijk niet door de vaste, bekende structuren te volgen. Die werken -in deze fase- juist totaal verlammend. En da’s niet zo gek: je begint namelijk met de beperkingen. En dan vind je het gek dat er niets inspirerends, niks ‘buiten het hokje’ ontstaat!

Originaliteit past niet in een hokje.
En jij al helemaal niet.

Hier is het alternatief: creëer een plek waar je je ideeën voor je marketing in openheid, speelsheid, veiligheid kan onderzoeken en ermee kan experimenteren. Waar je gedachten in eerste instantie de vrije loop kunnen gaan. Je manier van denken ondersteboven en binnenstebuiten wordt gekeerd. En je ver weg blijft Hoe Het Hoort of Hoe Iedereen Het Doet.

Zonder dat al die prille ideeën meteen vermorzeld worden door je eigen belemmerende gedachten… Of goedbedoelde kritische opmerkingen van teamleden of concurrenten/collega/coach als: ‘Het moet wel realistisch zijn.’ ‘Dit doet Pietje ook. En X is er al.’ ‘Het moet aan dat en dat voldoen. En hoe ga je X dan oplossen? En Y?’

Zucht

You’ve been there. You’ve done that.
Die shit ken je nu wel. 

Tijd voor iets nieuws. Tijd voor iets anders.
VLUCHT uit die bubbel! En wel nu! Kom naar The Marketing Playground!

“The Playground was overtreffender dan ik kan uitleggen. Ik heb ideeën voor de rest van mijn leven. Het laat je weer voelen wat je komt doen en hoe je dat gaat doen. Inspirerend en verrassend en zoals alleen Anne dat kan laat ze jouw unieke bijdrage weer opborrelen.”

Laura van Kolk (Uncover)

“Een vrije space om te spelen met mijn stoutste ondernemersideeën. Mijn plannen konden eindelijk ontkiemen. Ik heb dankzij Anne mijn hele klantenreis uitgestippeld. Eindelijk!”

Saskia de Wal (kunstenares en mede-eigenaar Olivijn Haarlem en Olivijn Traiteur)

ESCAPE

FROM THE BUBBLE!

The Marketing Playground is een creatieve broedplaats X online strategy lab. 

Welkom in mijn online Atelier x Creative Playground x Strategy Lab. Hier stel ik mijn creatieve marketingbrein aan jou ter beschikking. Het is de plek waar je ontdekt, experimenteert, verkent, spellen speelt, uitprobeert, leest, luistert, voelt, creatieve werkvormen gebruikt, al je zintuigen prikkelt…

Waar je ondersteboven en binnenstebuiten wordt gekeerd. Door elkaar wordt geschud en in beweging gebracht. Geïnspireerd wordt – op een totaal andere manier dan je gewend bent.

Zodat jij een waanzinnig origineel marketingconcept ontwikkelt. Waar je klanten (en jijzelf!) je vingers bij aflikken. Die een uitstekende prijs rechtvaardigt. Dat van de tijdslijnen afknalt. Niet alleen opvalt maar ook binnenkomt. Onvergetelijk is. Plus: je concurrentie & de rest van de markt het nakijken geeft.

En natuurlijk: vet. goed. verkoopt.

 

The Marketing Playground

In The Marketing Playground vind je heerlijke, inspirerende, creatieve, anders-dan-andere prikkelende werkvormen, opdrachten, spelletjes, vragen, experimenten, luister- lees en kijkmateriaal.

Voorbeelden van te gekke campagnes.
Inspiratie uit Alles-Behalve-de-Online-Bubble.  We leren van artiesten en kunstenaars. Grote (historische) leiders. 

  • Creëer een Fingerlicking Marketing Concept.
  • Een Bold & Brave Message.
  • Een Klantreis vol beleving & verwondering.
  • Een opvallende Lancering met een statement.
  • En Krachtige Content die verrast. Verleidt. En verkoopt.

Blaas je klanten omver. En geef de rest van de markt ’t nakijken…

TIJD VOOR EEN COMPLEET ANDERE DIMENSIE IN MARKETING & MESSAGING! 

In The Marketing Playground keer ik jou en je marketingwereld ondersteboven en binnenstebuiten.

Je gaat daardoor briljante ‘million dollar’ ideeën voor je marketing & messaging bedenken waarvan je je achteraf afvraagt: hoe KWAM ik erop?! Geniaal!

Zeg. Nog even. Wie is die Quaars eigenlijk?

Dit zeggen klanten over mij & mijn creatieve marketingbrein

Ik ben Anne Quaars, The Messaging Artist & Inspirational Speaker. Voor de gamechangers, visionairs en trailblazers van deze wereld.

Voor jou ben ik professioneel ‘Marketing Mover & Shaker’ en wandelend ideeënkanon. Creatief Conceptueel Brein. Aanjager van eigenzinnigheid.  Firestarter. Huurwoordenaar. Opgeleid en jarenlang gewerkt als marketing- & communicatiestrateeg. Maar van binnen voel ik me vooral een idealistische artiest en rebel. En ‘stiekem’ wil ik je vooral jouw muze zijn. 

I walk my talk. Alles wat ik doe draagt m’n eigenzinnigheid en lef. Da’s geen sausje, maar komt uit mijn ténen en diepste van mijn ziel. Zo koos ik er voor om bijvoorbeeld geen standaard e-book te maken maar een Online Quest, een zinnenprikkelende online reis. Mijn podcast is een 3D audioexperience waar ik geen tips deel maar preaches ‘die je in al je vezels voelt’. Niet mijn woorden, maar die van alle mensen die me dagelijks bedanken voor m’n marketing. 

Dus nee. Ik pas niet in een hokje. Gelukkig maar.

Het is onmogelijk om niet aangezet te worden in mijn aanwezigheid. Tenzij je zelf niet aan het werk gaat, natuurlijk.

Reacties van eerdere deelnemers van THE MARKETING PLAYGROUND

 “Miss Q is een Mastermind pur sang, haar feedback is outstanding en haar visie is groots. In de Marketing Playground laat zij alles bij elkaar komen en prikkelt al je zintuigen. Het heeft mij een journal vol sterke teksten opgeleverd, mijn bedrijf is in no time door de rebranding gegaan en ik kan veel duidelijker richting geven aan de creative minds binnen mijn team. Ik kijk nu vanuit nog meer authenticiteit naar de concepten van mijn bedrijven en ‘out of the box denken’ in marketing is na de playground my middle name.”

Sandra Hollaar (serial entrepreneur, o.a. bekend van Miss Mindset)

“Ik denk iedere keer dat ik alle uithoeken van mijn brein wel gezien heb, tot Anne komt en er een soort Wonderland van maakt… Waar ik als een soort Alice doorheen mag lopen. Inclusief de bunnies en Mad Hatters op mijn pad.

Mijn bedrijfspagina is helemaal op zijn plaats gevallen. En ik snapte ineens het grotere geheel van alles wat ik voorheen als ‘losse’ dingen zag. Data & persoonlijke ontwikkeling. Eerder voelde dat gekunsteld, nu kwam ’t samen. Ik vond het echt fantastisch.” 

Mieke de Jong, marketeer

“Anne’s manier van coachen (prachen) zet je echt aan. Geeft energie. Ik voel me geprikkeld om mijn eigenheid en iets vernieuwends echt uit mezelf te halen. Om het op mijn manier te gaan doen. Er is een prachtig marketingidee ontstaan dat ik nu aan het realiseren ben.” 

Tamara Schvitz, expert in prenatale psychologie & kunstenares

“Samenwerken met Anne is een féést. Alles wat ze doet is een speeltuin. Ze creëert een omgeving waarin ik de gekste dingen en de tofste ideeëen kan bedenken. Ik heb geleerd dat alles mogelijk is.”

Stefanie van der Maas (Peper in je Zaak)

“Nog nooit (!!!) heeft iemand me zó verrast”

Godelieve Meeuwissen (bestseller auteur, Directiefluisteraar en leiderschapscoach)

Here’s the deal!

Dus jij wil aan de slag! Let’s do this!

De deuren van The Marketing Playground gaan na je aanmelding direct open! Je krijgt toegang tot een online programma met opnames van

  • 3 zinnenprikkelende & waanzinnige inspirerende online events.
  • PLUS 3x Sassy Show Sessions, waar je kunt leren van feedback die is gegeven aan eerdere deelnemers.

Daarbij krijg je prikkelende verrassingen, opdrachten en experimenten in je mailbox.

Het is handig als je al enige basiskennis hebt van online ondernemerschap, maar dat is geen vereiste. Je hoeft ook niet per se een online bedrijf te hebben. 

Alle events en sessions zijn al opgenomen en worden niet live aangeboden. Je kunt deze opnames dus terugkijken.  Je houdt lifetime toegang tot alle content.

 

IK WIL ER BIJ ZIJN, Q!!! LET’S DO THIS!

Ik doe mee en investeer met heel veel plezier ineens; €997,- ex btw

 

Creativity is intelligence
having fun’ 

 

Albert Einstein

 

Je gaat je als een God(in) in Frankrijk voelen op The Marketing Playground
als jij… 

 Een nieuw product/dienst wilt ontwikkelen en volop nieuwe ideeën en inspiratie wilt krijgen over hoe je het anders kunt aanpakken.

 De algoritmes en bubbels wilt ontvluchten. Je wilt het anders doen. Opvallen in een tijdslijn die meer en meer van hetzelfde laat zien (gaap!). Tijd om de boel op te schudden! Een nieuwe standaard te creëren.
Als je je huidige Marketing en Messaging anders wilt aanpakken: fris, opvallend, anders, meer eigen, origineler, niet te kopiëren.

 Als je aan het herpositioneren bent en zoekt naar je “Big Marketing Idea”. Je weet wel: hét Haakje waar je alles aan op kunt hangen. En waardoor alles in elkaar klikt.

 Je bent niet per se op zoek naar ellenlange stappenplannen of eindeloze consultancy voor je business. Want je voelt: ik wil gewoon dat ene idee. Dat ik he-le-maal voel. Als ik dát heb, klikt alles in elkaar en volgt de rest vanzelf wel (of daar vraag ik dan later wel weer hulp bij).

 Je wilt gewoon zelf aan de slag met het materiaal en hebt mij niet nodig om alle businessstappen die volgen uit te werken. Daar heb je je team voor. Of dat fix je daarna zelf – omdat marketing niet nieuw voor je is. Je wilt gewoon fucqing geïnspireerd en aangezet worden.

Je bent ondernemer en je vindt het tof om een artistieke eigenzinnige benadering in je bedrijf te betrekken – zonder dat je meteen met de verfkwasten in een atelier hoeft te staan. Je wilt leren denken als een artiest in je marketing (en voor de rest gewoon lekker blijven doen waar je goed in bent!)