The Trailblazers Quest

 

Een zinderende marketinggame x ondernemersjourney voor pioniers die hun tijd ver vooruit zijn. Boek jouw gratis gesprek hier.

 Boek jouw gesprek hier:

Klanten en relaties over werken met Anne Quaars

"Nog nooit (!!!) heeft iemand me zó verrast”

Godelieve Meeuwissen (bestseller auteur, Directiefluisteraar en leiderschapscoach)

Anne blew my mind. Hier kom je op ideeën die nergens anders opdoet!” 

Sandhya Santoe (Leiderschapscoach)

"Miss Q is een Mastermind pur sang, haar feedback is outstanding en haar visie is groots. Anne kan alles bij elkaar komen en prikkelt al je zintuigen. Werken met Anne heeft mij een journal vol sterke teksten opgeleverd, mijn bedrijf is in no time door de rebranding gegaan en ik kan veel duidelijker richting geven aan de creative minds binnen mijn team. Ik kijk nu vanuit nog meer authenticiteit naar de concepten van mijn bedrijven en ‘out of the box denken’ in marketing is nu my middle name."

Sandra Hollaar (serial entrepreneur, o.a. bekend van Miss Mindset)

“Q stands out tussen alle marketing-booster programma’s omdat je echt op je eigenheid terug wordt geworpen. It’s been a JOY!”

Ingvild Molenaar (inner work mentor)

"Fantastisch. Bijzonder. Iets wat je bij geen en-ke-le andere coach kan krijgen. Ik heb mijn eigen ‘hartenreis’ helemaal kunnen vormgeven. Ik heb het helemaal eigen kunnen maken. Een concept wat niemand anders heeft." 

Lizzie Klepper (marketeer)

"Anne is de eerste die me consequent laat intappen op de beste versie van mezelf. Ze maakt ideeën in me wakker waar ik een jaar geleden nog niet eens over DURFDE na te denken."

Mariska Ruissen (transformatiecoach)

"Anne is een wandelende ideeënmachine. Kritisch en meedenkend.

En supergoed met woorden. Soms komt ze -totaal onverwacht & in het moment- met woorden en zinnen waarvan ik denk: wáár háál je ze vandáán?!”

Rachelle Blok (funnelmarketeer & tevens eigenaar van MailTribe)

Valerie Willemse, bekend als messaging specialist, behaalde in haar eerste maand van onze samenwerking direct al €25.000 aan omzet.

“Anne heeft het bizarre talent om iemand echt he-le-maal aan te zetten. En met resultaat.”

Valerie Willemse (messaging specialist)

"Samenwerken met Anne is een féést. Alles wat ze doet is een speeltuin. Ze creëert een omgeving waarin ik de gekste dingen en de tofste ideeëen kan bedenken. Ik heb geleerd dat alles mogelijk is.”

Stefanie van der Maas (Peper in je Zaak)

"Anne is ZEER inspirerend in haar vak. Met haar sprankelende persoonlijkheid daagt ze mensen uit tot grootse en moedige acties."

Laura Babeliowsky (coachte Anne)

"Q creëert een vrije space waarin kan spelen met mijn stoutste ondernemersideeën. Mijn plannen konden eindelijk ontkiemen. Ik heb dankzij Anne mijn hele klantenreis uitgestippeld. Eindelijk!"

Saskia de Wal

"Anne’s manier van coachen (preachen) zet je echt aan. Anne zet je echt aan. Ik voel me geprikkeld om werkelijk iets vernieuwends uit mezelf te halen en volledig op mijn eigen manier te gaan doen. Er is hier een prachtig marketingidee ontstaan!

Tamara Schvitz (expert in prenatale psychologie & kunstenares)

"Anne is de Queen of marketing. Anne rocks, because she is real. Wat haar uniek maakt is haar moed, creatieve geest en de mate waarin ze kan afstemmen. Op zichzelf, het leven en de ander. Mijn samenwerking met Anne was een cadeau voor het leven.”

Renske Hofman (founder Stichting Ubuntu & Het Lichthuis, transformatiecoach)

"Werken met Anne is overtreffender dan ik kan uitleggen. Ik heb ideeën voor de rest van mijn leven. Het laat je weer voelen wat je komt doen en hoe je dat gaat doen. Inspirerend en verrassend en zoals alleen Anne dat kan laat ze jouw unieke bijdrage weer opborrelen.”

Laura van Kolk (Uncover)