Selecteer een pagina

Zo glamoureus als het er bij mij aan de buitenkant uitziet, zo verschrikkelijk doorsnee ben ik thuis als ik geen afspraken heb. Het liefst loop ik dan de hele dag in mijn “huispak”. Mijn kamer staat vol met halfdode kamerplanten, want ik vergeet ze nog wel eens water te geven. En het dopje van de tandpasta… afijn.

Voordat je denkt: waar gaat dit in hémelsnaam naar toe, blijf even hangen.
Dit verhaal gaat toch echt over marketing en het aantrekken van exact de juiste leads.

Zo kom ik net tot de conclusie dat de afvoer verstopt is.
Je weet wel, van de plee. Beetje lullig als je straks eters op bezoek hebt.

Nu hebben we wel een schoonmaakster, (thank god) maar je zal zien: dit soort zaken gebeurt altijd nét als die geen tijd hebben om te poetsen.

Dus ik naar Appie. Op jacht naar ontstoppers.
En daar is het Onvermijdelijke Moment als ik sta te staren naar het schap met afvoerontstoppers. WTF moet ik nu kiezen? Zo veel potjes, flesjes, flaconnetjes.

Ik heb werkelijk geen verstand van dit soort dingen. Dus ik lees de verpakking. Een mens is dan aangewezen op de tekst van de aanbieder, op de verpakking, nietwaar?

De eerste zegt: “De meest gekozen afvoerontstopper in Europa” (goedkoopste)

De tweede zegt: … Ik weet niet meer wat die zei, het heeft niet veel indruk gemaakt denk ik. Ik weet alleen nog dat het een mooie blauwe verpakking had. (Qua prijs er tussenin)

De derde zegt: “Specialist in het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige verstoppingen” (duurste van allemaal)

Mag jij raden welke ik koos. Jep, de duurste.
Nu naar jou.

Ook jouw klant staat bij het kiezen van hulp voor zijn probleem voor zo’n spreekwoordelijk schap. Vol met aanbieders die vaak allemaal hetzelfde, maar dan toch net even anders, zeggen.

En dan is je taal één van die bepalende factoren, die maakt of iemand voor jou kiest. En hoe veel geld die bereid is om bij jou te besteden. Ja, lees die zin nogmaals.

Wat ik je mee wil geven: de woorden die je kiest, doen ertoe.
Veel meer dan je nu waarschijnlijk denkt.

Want wat zeg je eigenlijk PRECIES met de woorden die je kiest? Op je website, in gesprek, in je mails, bij offertes, tijdens het netwerken? En interessanter nog: welke POSITIE claim je met die woorden? En welke klanten trek je daarmee dus aan?

Ben je “meestgekozen” of wil je je positioneren als “de leider in het oplossen van de meest ingewikkelde problemen”? Dat is een heel groot verschil en dat trekt mogelijk andere mensen aan met andere bestedingspatronen.

Net zoals “een hapje eten” meestal anders klinkt dan “uitgenodigd worden voor een diner”. Voel je hem?

Het aantrekken van de juiste leads/klanten zit hem vaak in de taal.
Juist in die finetuning. Dus vandaag eens de tip om je taal kritisch onder de loep te nemen.

Mocht het zo zijn dat je dit principe wilt gaan implementeren en mijn persoonlijke hulp daarbij wilt, dan is er de mogelijkheid om 1:1 met mij in een exclusieve setting aan de slag met jouw “Marketing Masterpiece”. Waarmee je niet alleen je marketing naar ware kunst gaat verheffen maar bovenal exact de juiste leads gaat aantrekken en in 1 klap de markt domineert.

Ik denk heel direct met je mee, met de taal, je positionering, het beeldmateriaal, het verhaal, het concept, en hoe je een “Marketing Kroonjuweel” maakt waar je concurrenten maanden over blijven praten en waarmee je continu exact de juiste (goedbetalende) leads aantrekt. Ohja, en ik leg je tijdens onze samenwerking schandalig in de watten.

Als dit je als muziek in de oren klinkt, neem dan even contact met mijn team op om een belafspraak met mij in te plannen. Dan kunnen we kijken of dit past bij jou, je doelstellingen en je bedrijf.