GRATIS* LIVE VIPDAG OP TOPLOCATIE!

4, 9 en 15 september 2021, Huis Leyduin, Vogelenzang

CREATIVE MARKETING

PLAY

VOOR BOLD VISIONAIRS &

TRAILBLAZERS

* Je betaalt alleen een kleine vergoeding voor de drankjes & lunch 

DIT IS VOOR DE PIONIERS, BAANBREKERS. OPSCHUDDERS. LANSBREKERS. INNOVATORS, VISIONAIRS & VERANDERAARS, OUTSIDERS & DWARSDENKERS, GAMECHANGERS & TRAILBLAZERS.

 

are you a TRAIL BLAZER?

JIJ BENT JE TIJD VER VOORUIT

Je ziet wat anderen nog niet zien. En je voelt dat je juist nu, in de shift van deze gekke tijd, een groot verschil hebt te gaan maken. Jij hebt krachtige ideeën, inspirerend gedachtegoed, en een grote visie die werkelijk wat kan veranderen.

Je bedrijf is daarbij je platform, je voertuig. Je publiek is je tribe. En zij ‘moeten’ mee in die beweging, die movement, om die verandering te realiseren. Jij hebt ze nodig – en zij jou.

Idealiter ben jij hier om met je ideeën, visie en wie JIJ bent de status quo uit te dagen. Een nieuwe standaard te zetten. Taboes en oude paradigma’s te doorbreken, nieuwe normen te creëren, de boel op te schudden of nieuwe wegen te verkennen.

 

JIJ LOOPT EEN
ONGEBAAND PAD.

 En daarmee maak je de weg vrij voor anderen.

 

Je hebt een verhaal te brengen waarvan je, diep vanbinnen, dondersgoed weet dat het een enorm verschil kan maken. Dat het op grote schaal mensen kan raken en in beweging kan zetten. In die zin ben je een leider.

Misschien vertel je dit verhaal nog niet volledig, en heb je de juiste woorden of vorm nog niet gevonden. Misschien vertel je het al wél, maar wil je nog meer traction. Meer raken. Meer verdiepen. Verder verspreiden.

En misschien ben je -op onbewust niveau- ook nog een tikkie bang voor de enorme verschuiving die je (samen met je tribe) kunt creëren als je er écht écht écht helemaal voor gaat staan.

Je weet ook dat deze ‘Trailblazers Quest’ nog iets van jou persoonlijk vraagt. Want een verhaal vertellen is één ding. Jij hebt het ook te gaan belichamen. Een inspirerende leider en voorbeeld te zijn, die de verandering IS. Want alleen dan willen mensen je volgen. 

Je snapt dondersgoed dat als jij je vernieuwende visie voluit gaat neerzetten, dit nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Zoals het dragen van meer verantwoordelijkheid, omgaan met kritiek, projecties, verwachtingen, druk van buitenaf. De onzekerheid die het banen van een nog ongebaande weg met zich meebrengt.

Je bent een powerhouse. Maar dat betekent niet dat je pad altijd easy is. Je gaat de wegen die anderen niet durven of kunnen betreden. Zoals jij het doet, heeft niemand het nog gedaan. Dat vraagt veel moed en innerlijke kracht. Waarschijnlijk introduceer jij volledig nieuwe concepten of ideeën, die de massa totaal (nog) niet ziet of begrijpt.

Dat klinkt mooi en dat is het vaak ook.

Maar in de praktijk is het soms óók een eenzaam en onbegrepen pad. Misschien ben je genegeerd, uitgelachen of voor gek verklaard. Of krijg je kritiek op dingen die voor jou zo ongelofelijk ‘obvious’ zijn, maar anderen kennelijk nog niet zien, laat staan begrijpen. Totdat het meer gemeengoed wordt en je ideeën schaamteloos gekopieerd worden. Of denk je: waarom moet bij mij altijd alles ANDERS gaan? Waarom niet gewoon simpel doen wat de rest ook doet? Zucht.

En dan… tegelijkertijd voel je, ondanks alles…

THIS IS WHY I AM HERE.
THIS IS MY LIFE’S WORK.

 

The vision pulls you forward.

Je moet wel, je kan niet anders, het is groter dan jou, zo voelt het.

Maar: voor de ondernemersweg die jij gaat is er (nog) geen vast stappenplan of geplaveide get-results-quick weg. Want er IS nog geen pad. JIJ BAANT het pad. Exact dat maakt je een trailblazer.

En TRAILBLAZERS ONDERNEMEN ANDERS

Want als je onderneemt op een ongebaande weg, dan zijn er andere vaardigheden nodig dan op de platgetreden paden. Andere skills en strategieën. Trial & error. Slim & snel schakelen. Continu intunen. Inzoomen en weer uitzoomen. Vindingrijk buiten de hokjes denken.

Je inspiratie uit de gekste dingen ‘moeten’ halen omdat er nu eenmaal heel weinig echte voorbeelden uit jouw markt zijn… waar je even kunt ‘afkijken’. Om dit dan weer slim te vertalen naar jouw eigen business.

Keihard werken aan jezelf, om het levende bewijs en beste voorbeeld te zijn voor je tribe. Want waarom zouden ze je anders volgen?

Je grote nieuwe visie óók praktisch en concreet kunnen maken. In woord, beeld, aanbod. Tastbaar, aanwijsbaar. Aantrekkelijk en inspirerend. Relevant. Actueel én tegelijkertijd tijdloos. Want jouw visie overstijgt het hier en nu… Maar je tribe, je publiek moet ‘t wel hier & nu snappen, zodat ze met jou mee willen en kunnen bewegen.

Je messaging- en marketing skills aanscherpen, zodat het daadwerkelijk je tribe inspireert & raakt. Ze zich door jou als geen ander gezien, gesterkt en gerepresenteerd weten. Dat je niet blijft hangen in de hedendaagse bullshitradar van het gemiddelde afgeleide (en sceptische) internetpubliek.

Immers; een visie hebben is één ding. Maar je moet ‘m ook kunnen verkopen. Letterlijk en figuurlijk. Want alleen als je de massa in beweging krijgt, zul je je visie voor verandering realiseren.

 

VOEL JE JE AANGESPROKEN?

Als je tijdens het lezen van deze proza pagina denkt: this is me. Dan nodig ik je uit om je mooiste jurk aan te trekken. Of pak, want ook mannen zijn zeker welkom. Zet ik de bubbels en sapjes vast koud. In de tussentijd…

Kwalificeer jezelf hieronder voor deze gratis workshop. 

MAAR WAT GAAN WE DAN PRECIES DOEN, QUAARS?

De exacte inhoud ga ik nog niet verklappen. Dat is nu juist de excitement 🙂
De ideale deelnemer heeft dat ook niet nodig om te voelen of dit passend is. 

Want als je tot hier hebt gelezen, en nog steeds JA zit te knikken, of je met een grijns van herkenbaarheid over deze regels rolt … Dan is deze dag een match made in heaven en praat ik tegen jou.

Om je nieuwsgierigheid te prikkelen – en alleen daarom- zal ik je een paar trefwoorden geven…

 

A DARING
QUEST…

Preachings by Q – maar dan LIVE. Bold Messaging. Nieuwetijdsleiders. Een marketing lab X creative playground X leadership atelier. Ontdekken en experimenteren. De diepte in. Build a movement. Creatieve en inspirerende werkvormen. Zinnenprikkelend. Ogen dicht, oren open. Lust voor het oog. En oor. En mond. Waanzinnige audio’s, muziek en video’s. Leren van grote historische leiders & crazy artists. Weg van de massa. A Daring Quest.  Prikkelend en provocerend. Escape from the bubble. Ondersteboven en binnenstebuiten. F*ck de standaard stappenplannen. Volledig verzorgd. Interactief. Intuitief. Strategisch. Raken en inspireren. Pioniers united. Eigenzinnig. Artistiek. Hartelijk doch een tikkie brutaal. Een Heerlijke Immersive Experience.

WAAROM DOE IK DIT?

Normaal investeer je tussen de €10.000 en €25.000 per jaar als je met mij wilt werken. Waarom dan toch deze move? Ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuw programma, exact gericht op de pioniers, bold visionairs en trailblazers van deze wereld.

Ik heb gemerkt dat er heel weinig aanbod is voor specifiek deze groep ondernemers. Terwijl het ondernemerspad dat zij lopen, wezenlijk andere vraagstukken heeft, dan de platgetreden paadjes en standaard stappenplannen.

Om dit straks goed te kunnen neerzetten zoek ik nog wat meer “taal”. Ik wil mijn tribe nog beter leren kennen -het liefst persoonlijk- én ik wil kijken of de inspirerende werkvormen die ik voor dit programma in gedachten heb, inderdaad zo goed werken als dat ik nu denk dat ze gaan doen. 

Daarnaast wil ik wat tof marketingmateriaal verzamelen, zoals foto’s, kleine video’s en filmpjes met sfeerimpressies en een aantal korte reacties van deelnemers. Daar ga je dus expliciet mee akkoord als je je hiervoor aanmeldt.

Plus… en dat is 200% eigenbelang. Natuurlijk had ik gewoon lekker makkelijk (en cheap ass) een online meeting kunnen organiseren. Maar na maanden en maanden en maanden zoomen achter een saai computerscherm ben ik er persoonlijk verschrikkelijk aan toe om weer LIVE te connecten met andere bold visionairs en trailblazers. Ik werk op een waanzinnig mooie en inspirerende locatie (een prachtig oud landhuis, midden in de natuur) en het lijkt me fantastisch om je daar gewoon LIVE te ontmoeten en er een geweldige, zinnenprikkelende ervaring van te maken.

* WHAT’S THE CATCH, ANNE?

 

* Eerst even belangrijk. De sessie zelf gedurende de hele dag (09.30-17.00), inclusief werkmateriaal, is volledig verzorgd en gratis. Ik vraag wel een kleine vergoeding voor koffie, thee, bubbels/sapjes, lunch en versnaperingen á €47,-. ex btw p.p. Deze wordt bij definitieve aanmelding (na bevestiging per e-mail) gefactureerd en voldoe je voorafgaand aan deze sessie. Daarna is je plek gereserveerd en ontvang je alle praktische details. Dit bedrag is slechts bedoeld om de directe cateringkosten te dekken en logischerwijs niet-restitueerbaar. In september organiseren we deze dag 3 keer: op 4, 9 en 15 september. Je kunt je voorkeur voor een datum opgeven bij aanmelding. 

 

Dat deze meeting gratis is, betekent niet dat het voor iedereen is.

Ik wil een groep met potentiele “high class leaders, bold visionairs & trailblazers” bij elkaar brengen.

Ondernemers die werkelijk de wereld (voor en van hun klanten) willen en kunnen veranderen. Bij wie de visie en drive groter is dan henzelf. En: die al een goedlopend bedrijf hebben – wat uiteraard niet wil zeggen dat het niet nog veel beter mag en je nog enorme ambities hebt.

Dat is de deal en voor minder doe ik het niet.
In theorie zou dat zelfs kunnen betekenen dat de meeting niet doorgaat als ik onvoldoende inhoudelijke reacties krijg 😉 Heb ik deze tekst voor nop geschreven…
Than so be it.

Dit is niet voor startende ondernemers, worstelaars, gelukszoekers, of ‘cheaple-freeple people’. Ik zeg dit bewust provocerend zodat iedereen die hierdoor getriggerd raakt, afvalt. Ik wil hier namelijk een groep ondernemers die serieus committed zijn. En als je de ideale deelnemer bent, vind je het juist heel fijn dat er een selectie is. 😉

Iedere deelnemer selecteer ik persoonlijk. Mijn belangrijkste criterium? Dat ik zie en geloof dat jij oprecht toegewijd bent aan je visie. Dat je een krachtig en inspirerend leider bent of kunt worden. Dat je eigen gedachtegoed en een grote visie hebt, gebaseerd op wezenlijke inhoud. En: dat je al een goedlopend bedrijf hebt. Je hoeft nog geen enorme ‘following’ te hebben, of een miljoenenomzet, maar wél de potentie om die op te bouwen.

Twijfel je over een van deze criteria, vul dan alsnog het formulier in.
Regelmatig zie ik dat juist hele geschikte kandidaten zich kleiner houden dan nodig. Ik zal persoonlijk je antwoorden doornemen en ze zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen.

VOEL JIJ JE AANGESPROKEN?

Dan vraag ik je om je te kwalificeren, door een aantal vragen hieronder in te vullen. Het zou zomaar kunnen dat, alleen al door het serieus invullen van deze vragen, je veel helderheid gaat krijgen.

PRAKTISCHE DETAILS

Data: deze live VIP-dag wordt x 3 gegeven.

  • Zaterdag 4 septemberDonderdag 9 septemberWoensdag 15 september
  • Tijden: steeds van 09.30- 17.00 (hou rekening met enige uitloop)
  • Locatie: Huis Leyduin, op buitenplaats Leyduin in Vogelenzang (in de buurt van Haarlem/Heemstede)
  • Parkeren: gratis, op loopafstand. 
Plaats mij op de wachtlijst!
CREATIVE MARKETING PLAY LIVE OP TOPLOCATIE van 09.30 - 17.00 uur

Speciaal voor Bold Visionairs & Trailblazers. Volledig verzorgd, in real live op een toplocatie! Je betaalt alleen een kleine bijdrage voor je lunch en drankjes.

Beantwoord onderstaande vragen. Ik neem ze vanzelfsprekend vertrouwelijk en zorgvuldig door. Op dit moment zitten de livedagen vol, op het moment dat er nieuwe data bekend zijn, nemen we hierover contact met je op.

Je gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Op het moment dat er nieuwe data bekend zijn, nemen we hierover contact met je op!

Wil je af en toe extra inspiratie ontvangen?