Die wil je kennen hoor, die Quaars. 😉

Mariëtte Berbee

Anne heeft het voor elkaar gekregen om me te laten creëren, helemaal buiten mijn hoofd om. Dat lukt niet zo vaak 😉

Aline van de Haar

Anne is de eerste die me consequent laat intappen op de beste versie van mezelf. Ze maakt ideeën in me wakker waar ik een jaar geleden nog niet eens over DURFDE na te denken.

Mariska Ruissen, Transformatiecoach

“Nog nooit (!!!) heeft iemand me zó verrast”

Godelieve Meeuwissen (bestseller auteur, Directiefluisteraar en leiderschapscoach)

Anne blew my mind. Hier kom je op ideeën die nergens anders opdoet!” 

Sandhya Santoe (Bedrijfskundige en business coach)

 “Een vrije space om te spelen met mijn stoutste ondernemersideeën. Mijn plannen konden eindelijk ontkiemen. Ik heb dankzij Anne mijn hele klantenreis uitgestippeld. Eindelijk!”

Saskia de Wal (kunstenares en mede-eigenaar Olivijn Haarlem en Olivijn Traiteur)

Wat heb ik genoten 🙂 Je hebt me weer vleugels gegeven en geholpen om dat wat al aan het ontstaan was richting te geven.

Linda Thuijs

Q stands out tussen alle marketing-booster programma’s omdat je echt op je eigenheid terug wordt geworpen. It’s been a JOY!

Ingvild Molenaar

Een echte aanrader, it wil blow your mind.

Angelica Mensink

Nu heb ik een bedrijf waardoor ik elke dag kwispelend naast mijn bedrijf sta. Van €25.000 omzet in 1 jaar naar €73.000 in 6 weken.

Desiree Kolman, marketeer & business mentor


Ik heb nooit een twijfel gehad over deze beslissing. Nooit. Je gaat namelijk harder werken doordat je deze investering doet. Ik voel me nu heel hard ondernemer!

Monique Dol-Prins, personal trainer & begeleider

1:1 SHOWDOWN

Word een legendarisch communicator die op grote schaal het verschil maakt met haar visie en haar bedrijf. Hoe? Met een ongeëvenaarde Beyond-Your-Brain Experience X Marketing Masterpiece.

Wil jij weten of The Trailblazers Quest iets voor jou is? Plan dan een exclusieve 1:1 Showdown met een van de Top Q-team members in en ontdek of het compleet nieuwe programma The Trailblazers Quest iets voor jou is.

Ik heb nu zoveel ideeën waarmee ik aan de slag kan. Daar wil ik je voor bedanken. Ik ben wel een klein beetje fan van je geworden haha!

Dorian Rotshuizen

Q laat je werken vanuit wie je altijd al was. Het heeft
voor mij alles op de kop gezet, binnenstebuiten gekeerd. Zo eigen, krachtig en inspirerend ervaar ik jou! Jij laat zien wat je teacht! Jij raakt je klanten

Sonia Hoenders

Ik ben een groot fan van Anne. Er is zo veel wat de wereld nog niet van haar gezien heeft

Roy Martina, voormalig mentor van Anne

“Anne’s manier van coachen (prachen) zet je echt aan. Geeft energie. Ik voel me geprikkeld om mijn eigenheid en iets vernieuwends echt uit mezelf te halen. Om het op mijn manier te gaan doen. Er is een prachtig marketingidee ontstaan dat ik nu aan het realiseren ben.” 

Tamara Schvitz, expert in prenatale psychologie & kunstenares

“Ik ben nog nooit zo hard gegroeid sinds ik met Anne ging werken. Ze pusht me iedere keer om verder vooruit te komen” 

Anne Kluijfhout, coach voor ontwerpers

“Ik denk iedere keer dat ik alle uithoeken van mijn brein wel gezien heb, tot Anne komt en er een soort Wonderland van maakt… Waar ik als een soort Alice doorheen mag lopen. Inclusief de bunnies en Mad Hatters op mijn pad.

Mijn bedrijfspagina is helemaal op zijn plaats gevallen. En ik snapte ineens het grotere geheel van alles wat ik voorheen als ‘losse’ dingen zag. Data & persoonlijke ontwikkeling. Eerder voelde dat gekunsteld, nu kwam ’t samen. Ik vond het echt fantastisch.” 

Mieke de Jong, marketeer

Ik heb heel veel geleerd en ben bizar veel geïnspireerd. Het is totaal anders dan je ooit zou verwachten. Je krijgt ongelooflijk veel inspiratie en
zingeving. Het is Lifechanging!

Laura Frauenfelder

Je beleeft echt een experience. Het was echt waanzinniger dan waanzinnig! Zo veel aangeraakt, wakker gemaakt en eruit gekomen! Ik heb nu zin in ALLES!

Laerke Nissen

Ik ben een groot fan van Anne. Er is zo veel wat de wereld nog niet van haar gezien heeft

Roy Martina, voormalig mentor van Anne

Miranda Schellevis, bekend als Brand Artist @ Studio Be Bold, verdiende binnen 6 dagen haar hele investering direct in één klap terug.

“Mijn prijzen zijn verdubbeld sinds ik met Anne ging werken. Ze leerde me dat de waarde van je product omhoog kan gaan zonder dat je daar iedere keer extra tijd aan kwijt bent. Hoe geniaal is dat?”

Miranda Schellevis, Brand Artist @ Studio Be Bold

“Miss Q is een Mastermind pur sang, haar feedback is outstanding en haar visie is groots. Anne kan alles bij elkaar komen en prikkelt al je zintuigen. Werken met Anne heeft mij een journal vol sterke teksten opgeleverd, mijn bedrijf is in no time door de rebranding gegaan en ik kan veel duidelijker richting geven aan de creative minds binnen mijn team. Ik kijk nu vanuit nog meer authenticiteit naar de concepten van mijn bedrijven en ‘out of the box denken’ in marketing is nu my middle name.”

Sandra Hollaar (serial entrepreneur, o.a. bekend van Miss Mindset)

Het was fantastisch, ik heb zoooooveel toffe ideeën.

Stefanie van der Maas, Peper in je Zaak


We gaan rocken!!

Annelies Mulder


Q creëert een vrije space waarin kan spelen met mijn stoutste ondernemersideeën. Mijn plannen konden eindelijk ontkiemen. Ik heb dankzij Anne mijn hele klantenreis uitgestippeld. Eindelijk!

Saskia de Wal

Anne is een wandelende ideeënmachine. Kritisch en meedenkend.
En supergoed met woorden. Soms komt ze -totaal onverwacht & in het moment- met woorden en zinnen waarvan ik denk: wáár háál je ze vandáán?!

Rachelle Blok, funnelmarketeer & eigenaar MailTribe

Ik heb super geniale ideeën gekregen, al zeg ik het zelf. Je hebt me zo aangezet, dat ik unstoppable ben. Werken met Q is wel op eigen risico, want aan slapen kom ik nu ook bijna niet meer toe, haha

Martine van den Dool

“Fantastisch. Bijzonder. Iets wat je bij geen en-ke-le andere coach kan krijgen. Ik heb mijn eigen ‘hartenreis’ helemaal kunnen vormgeven. Ik heb het helemaal eigen kunnen maken. Een concept wat niemand anders heeft.”

Lizzie Klepper (marketeer)

“Werken met Anne is overtreffender dan ik kan uitleggen. Ik heb ideeën voor de rest van mijn leven. Het laat je weer voelen wat je komt doen en hoe je dat gaat doen. Inspirerend en verrassend en zoals alleen Anne dat kan laat ze jouw unieke bijdrage weer opborrelen.”

Laura van Kolk (Uncover)

“Investeren in jezelf is heel erg spannend, maar het levert je zo veel meer op. Niet alleen in je business, maar ook daarbuiten. Dit was echt een cadeau aan mezelf”

Linda Hemmes, fotograaf

Ik heb nu een heel tof plan en ik voel me er confident over.

Angela van der Ploeg


Deze dagen zijn zo niet normaal waardevol geweest! Ik weet nu wat me te doen staat.

Jessica van Duren, Coach en Brand Director


“In ’t derde kwartaal verdubbelde ik de hele omzet van het jaar daarvoor!  Ik ben trots op mezelf, dat ik leiderschap heb gepakt en ging staan voor de groei en mogelijkheden van mijn bedrijf.” 

Sabine Gelok, begeleidt moeders, School of Happiness

“Anne Fermont, bekend van Pink, behaalde in haar eerste jaar van onze samenwerking meteen een ton aan omzet. Dat was bijna een verdubbeling t.o.v. van het jaar daarvoor. En dat terwijl haar werkuren halveerden.

“Ik heb zoveel van jou geleerd. Echt, dank je wel”

Anne Fermont, Pink

Kim Hendriks-Horstman, bekend als Laywer of Attraction, behaalde in haar eerste jaar van de samenwerking al direct een omzet van een ton. Terwijl ze vlak daarvoor nog een baan in loondienst had.

“Anne heeft zoveel kwaliteiten. Sinds ik met haar ging werken, staat mijn business als een huis.”

Kim Hendriks-Horstman, Laywer of Attraction

Er gaat een wereld voor me open.

Marenthe Otten, artchemist, founder The Art Beat Club


Je hebt mij heel erg mijn eigen kracht laten voelen en dat betekent alles.

Valerie Willemse, Messaging Specialist


1:1 SHOWDOWN

Word een legendarisch communicator die op grote schaal het verschil maakt met haar visie en haar bedrijf. Hoe? Met een ongeëvenaarde Beyond-Your-Brain Experience X Marketing Masterpiece.

Wil jij weten of The Trailblazers Quest iets voor jou is? Plan dan een exclusieve 1:1 Showdown met een van de Top Q-team members in en ontdek of het compleet nieuwe programma The Trailblazers Quest iets voor jou is.