Dit is wat enkele van mijn klanten vertellen over de samenwerking met mij

Anne Fermont van Praktijk Pink

‘Lady Pink’ verkocht na 1 (verkoop)gesprek met mij meteen 7 VIP-dagen in 1 week. Bedacht vervolgens haar nieuwe Pink Power programma. Lanceerde dit succesvol met een volle groep en haalde daarmee in een klap zo’n €30.000 extra binnen. En dat binnen 2 maanden nadat onze samenwerking was gestart. Deze zomer vertelde ze, ‘even tussendoor’, dat ze ruim twee zoveel verdiende én twee keer zoveel vrije tijd heeft. “Ik heb nog nooit zo weinig gewerkt en zoveel verdiend”, appte ze vanaf het strand.

 

Anne Kluijfhout van Buro 89

Toen onze samenwerking startte werkte ze uurtje factuurtje á €50,- per uur. Tijdens onze samenwerking ging ze van kleine opdrachten van een paar honderd euro en ‘altijd-wel-wat-samenwerkingen’ naar een goedbetaalde deals van minimaal €5000,-  waarin ze met de leukste klanten ging werken, veel meer tijd overhield voor haar gezin en deed wat ze écht het allerleukste vond (en het beste in was). Inmiddels heeft ze een levendige community opgezet met honderden leden en is een ‘Begrip met hoofdletter B’ voor grafisch ontwerpers. Onlangs nog verdiende ze in 1 week €15.000.

Stefanie van der Maas van LittleSpoon.nl

Toen onze samenwerking startte werkte ze uurtje factuurtje, onder andere als foodblogger, maar voelde dat er nog veel meer in haar zat. Inmiddels helpt ze vrouwelijke ondernemers om een succesvol foodconcept te lanceren waar gasten maar wat graag naar afreizen, met plezier veel geld spenderen en enthousiast over vertellen aan hun vrienden. Ze verkoopt nu succesvol  goedbetaalde VIP-dagen, op gave locaties, werkt met klanten waar “de liefde van twee kanten komt” en lanceerde een tijdje terug haar eerste jaarprogramma. En dat terwijl ze vorig jaar nog uurtje factuurtje werkte!

Kim Hendriks van Hendriks Meesteradvies

Deze juriste is een categorie apart.  Als “Lawyer of Attraction” gaat ze juist uit van samenwerking. Geen strijd maar harmonie. Geen ingewikkelde taal, maar juist begrijpelijk. Kims motto: Legal is niet saai maar sexy. En dat zet zij inmiddels stevig neer met haar bedrijf. Begonnen met uurtje factuurtje en kleinere losse opdrachten, heeft ze inmiddels een halfjaarprogramma en VIP-dagen voor succesvolle (vrouwelijke) ondernemers wier bedrijf dusdanig groeit dat er juridisch werk aan de winkel is. Kim maakt de unieke combinatie van coaching en juridisch advies. Haalt na een half jaar in het programma te zitten al maandomzetten waar een gemiddelde ervaren zzp’er maanden voor moet werken.